Over Mij

Ik ben Carolien de Groot, ik zit al jaren in de media wereld. Daarbij zit ik al 20 jaren in de advertentie branche. Ik weet als geen ander dat het heel belangrijk is om te adverteren. Het plaatsen van advertenties is een middel om meer bekendheid te geven aan je product, dienst of bedrijf. Bekijk hier mijn blog.

Vroeger

Door de jaren heen is de manier van adverteren ook sterk veranderd. Vroeger werd alles handmatig gedaan van de tekst,  het beeld,  de muziek, het monteren en het uitzenden. En dit geldt zowel voor de radio en televisie advertenties.

Ontwikkeling

Tegenwoordig gaat het allemaal zo gemakkelijk. De technologie is zo ver gevorderd dat je het wiel niet meer hoeft uit te vinden. De verschillende digitale programma’s maken het heel gemakkelijk om er een fantastisch product uit te halen.

Met dit gegeven mag je niet uit het oog verliezen dat het enige belangrijke element dat een advertentie succesvol maakt is de creativiteit. Je fantasie mag je in elk geval niet verliezen en je moet altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van advertenties maken.

Ook moet je weten hoe de advertentie af te stemmen op de tijd, de gevoelens en de stijl van inspreken. De uitgekozen muziek moet ook heel goed afgestemd zijn op de stijl advertentie.

Tijd

Het maken van een goede advertentie kost tijd, gevoel, en geduld. Van idee in je hoofd tot het eind product gaat er heel wat inzitten. Velen denken dat het maar eventjes is maar ik weet veel beter. Goede advertenties hebben veel meer werk inzitten dan velen denken. Op mijn website vindt je de juiste artikelen die je meer inzicht geven in het tot stand komen van een goede advertentie voor radio , televisie en via digitale media.