Brian McLaren op 7 mei in Nederland

Op zaterdag 7 mei spreekt Brian McLaren op een symposium in Diemen. Time magazine noemde hem als een van de meest invloedrijke christelijke leiders.

Veel christenen ervaren dat we leven in een tijd van ongekende veranderingen. Als geen ander weet Brian McLaren te raken aan vragen rond hemel en hel, de rode draad van de Bijbel, postmodernisme, seksualiteit en andere onderwerpen. De vraag die Mclaren zichzelf al jaren stelt is: “Hoe kunnen we komen tot een nieuw verstaan van het christelijk geloof?” McLaren komt uit de Verenigde Staten. Hij is een bekend vernieuwer van het christelijk geloof, schreef vele boeken en gaf tot 2006 leiding aan een innovatieve kerk waar veel onkerkelijken komen.

Foundation University organiseert dit symposium van 13.00 tot 17.00 uur in de JCF Church in Diemen, bij Amsterdam, Verrijn Stuartweg 31. Het symposium bestaat uit twee lezingen en biedt ruimte voor interactie.

De voertaal is Engels en de kosten bedragen € 10 per persoon. Meer informatie is te vinden via de website van Foundation University. Aanmelden kan via email.

Klik hier om terug te keren naar de homepage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *