De loodgieter als uw redder in nood

U kent het wel: Je komt thuis en water staat of loopt ergens waar het zeker niet hoort!! Een loodgieter Den Haag bellen is een oplossing! Drama alom en ieder weet wel dat je dan eerst de hoofdkraam moet dichtdraaien om er in ieder geval voor te zorgen dat er niet nog meer water komt. Of u ruikt een gaslucht in huis maar kunt het niet thuisbrengen maar weet wel dat het er niet hoort te zijn. In het beste geval heeft iemand vergeten een gaspit dicht te draaien maar meestal is het ernstiger. De ramen open en luchten is dan het eerste om te doen en vooral zorgen dat er niemand in huis is. Daarna komt de vraag: Waar komt het vandaan? Om dat te onderzoeken en te vinden hebt u een loodgieter nodig. Tenminste als de lekkage in uw huis zelf is want als het een groter probleem is dan zal de gemeente en de toeleverancier in actie moeten komen. Maar laten we het bij uw huis houden. Een water- of gaslekkage is meestal lastig te vinden en je moet soms ook nog gebruik maken van speciale apparatuur om het te vinden.

Maatwerk van de loodgieter

De loodgieter zal u de helpende hand kunnen bieden. Bij standaard gebouwde huizen zal iedere loodgieter wel hulp kunnen bieden maar bij wat oudere huizen waar vaak veel aan en bijgebouwd is wil het nog wel eens complex zijn. Als u altijd van dezelfde loodgietersdiensten gebruik hebt gemaakt dan is er een goede kans dat die loodgieter de situatie kent en sneller op zoek kan gaan naar het probleem. Voor velen is dat een reden om altijd van dezelfde vakman zijn diensten gebruik te maken. Het betekent uiteraard niet dat een andere loodgieter het probleem niet zou kunnen vinden want het blijft een vakman die weet waar hij mee bezig is.

Dit is misschien wel de beste reden om gebruik te maken van de diensten van dezelfde loodgieter of in ieder geval hetzelfde bedrijf. Of misschien is het een reden om bij aanleg van leidingen wat foto’s te maken en die ergens te bewaren zodat u dat later nog kunt gebruiken om leidingen te traceren. Hoe vaak hebt u niet met een boormachine in de aanslag gestaan en zich afgevraagd of er een leiding loopt van elektra, water of gas? Het is bizar om tijdens het boren ineens water uit het gat te zien komen of gas te ruiken. Of in het ergste geval een schok van 220V te krijgen omdat je in een leiding zit. Voorkomen is beter dan de loodgieter Rotterdam moeten bellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *